Swim Advisor » Cursuri inot » Blog » Unde poti sa faci cursuri de inot in sectorul 4

Unde poti sa faci cursuri de inot in sectorul 4

Unde poti sa faci cursuri de inot in sectorul 4

Ideal ar fi ca fiecare parinte sa-si trimita copilul la cursuri de initiere inot de la o varsta cat mai frageda, din cel putin doua motive:

  • In primul rand, pentru ca inotul este singurul sport recomandat de specialisti pentru copiii pana-n 10 ani – muschii si articulatiile se pun in miscare fara a fi nevoite sa suporte vreo greutate, acest lucru fiind benefic pentru ca nu afecteaza deloc cresterea copilului.

  • In al doilea rand, pentru ca le ofera copiilor cunostintele si tehnica necesare pentru a se descurca intr-un mediu care altfel le poate pune viata in pericol.

Cursurile de inot din sectorul 4 sunt organizate pentru copii si adulti in bazinele de inot accesibile zonelor Berceni, Piata Sudului, Aparatorii Patriei, Dimitrie Leonida si Popesti Leordeni.

Mai jos gasiti toate cursurile de inot desfasurate in sectorul 4:

Cursuri inot sector 4 – Asmita Garden

Bazin inot Asmita Garden - sector 4

Complexul care include piscina, sala de fitness pentru antrenamentele de forta si cardio, terenul de tenis cu suprafata de joc semirapida greenset, sauna, salon de masaj, reprezinta o locatie ideala pentru exercitii fizice, sport si relaxare.

Cursuri inot sector 4 – Berry Fitness & Spa Berceni

Berry Fitness & Spa Berceni

Bazin de Inot pentru agrement, cursuri initiere inot copii/adulti, Saune (Uscata, Umeda) Jacuzzi, Sala Fitness, Sala Gimnastica, Sala Aerobic. Servicii: Cursuri initiere inot (copii/adulti) Aqua Fitness, Masaj, Kinetoterapie, Fitness, Aerobic, Servicii tip Personal Trainer (Fitness/Inot), Cursuri Autoaparare (copii/adulti), Dansuri copii.

Cursuri inot sector 4 – Premium Wellness Institute

Bazin inot Premium Wellnes

La Premium Wellness îți stau la dispoziție două piscine semi-olimpice, una exterioară și una interioară, fiecare cu antrenori de înot profesioniști, trambuline și zone de relaxare. Indiferent de condiția ta fizică, înotul va aduce un plus sănătătii tale, iar specialiștii nostri te vor învăța cum să execuți corect acest sport atât de benefic.

Cursuri inot sector 4 la Body Class Wellnes Club

Bazinul de inot Olimpia din Vitan se afla langa stadionul Olimpia, cu o lungime de 25 m si latimea de 15m, adancimea de ~2m iar temperatura apei in bazin fiind de ~30 grade C iarna si ~28 grade C vara.

Cursuri inot sector 4 – Daimond Club

Lungimea bazinului de inot este de 25 metri, acesta fiind un bazin modern semiolimpic cu o adancime de 1.7 si 2m in capete dotat cu 5 block-starturi corespunzatoare celor 5 culoare de inot.

Cursuri inot sector 4 –  Berceni, sos. Oltenitei
Piscina măsoară 25m lungime şi 11m lăţime, cu 5 culoare de înot și o adâncime de variază de la 1,3m până la 1,8m. Piscina este dotată cu sisteme de încălzire a apei, menţinându-se constant o temperatură de 28-29 grade Celsius.

Dezinfecţia apei se face prin procesul de electroliză a sării (fără adaos de clor) şi cu raze ultraviolete. Zona piscinei este dotată cu instalaţie de ventilaţie cu adaos de aer proaspăt şi dezumidificare.

Alfa informatii despre 
bazinele de inot din sectorul 4
Afla informatii despre
cursurile de inot din sectorul 4

 

Bazin Dante Alighieri