Cursuri inot Berceni sector 4

Cursuri inot Berceni sector 4

Cursurile de inot din Berceni, sunt organizate in bazine de inot acoperite, în partea de sud a municipiului Bucuresti, cuprinse între sectoarele 3 si 5. Bazinele de inot sunt accesibile zonelor Berceni, Piata Sudului, Aparatorii Patriei, Dimitrie Leonida si Popesti Leordeni.

Cursuri inot la scoala 190 in Berceni, sector 4
Bazin inot Piaa Sudului – Scoala 190

Bazinul se afla pe strada Nițu Vasile Nr. 16 langa  statia de metrou Piata Sudului, si mall-ul Sun Plaza, in cartierul Berceni, sector 4. In acest bazin sunt organizate cursuri de inot pentru copii si adulti, ore de performanta in Natatie si Polo pe apa, recuperare fizica, iar bazinul este deschis publicului larg pentru ore de agrement si recuperare fizica.

Cursuri inot Berceni, sector 4
Bazin World Class Asmita Garden

Complexul din Berceni include piscina, sala de fitness pentru antrenamentele de forta si cardio, terenul de tenis cu suprafata de joc semirapida greenset, sauna, salon de masaj, reprezinta o locatie ideala pentru exercitii fizice, sport si relaxare.

Cursuri inot Berceni sector 4
Bazin Berry Fitness & Spa Berceni
Bazinul de inot din Berceni este disponibil pentru agrement, cursuri initiere inot copii si adulti. Tot aici gasiti saune (Uscata, Umeda) Jacuzzi, Sala Fitness, Sala Gimnastica, Sala Aerobic.

Alte Servicii: Cursuri de inot (copii/adulti) Aqua Fitness, Masaj, Kinetoterapie, Fitness, Aerobic, Servicii tip Personal Trainer (Fitness/Inot), Cursuri Autoaparare (copii/adulti), Dansuri copii.

Cursuri inot Dimitrie Leonida, sector 4
Bazin Premium Wellness InstituteBazin inot Premium Wellnes

Accesul se face rapid din soseaua Berceni si soseaua Oltenitei. La Premium Wellness Institute îți stau la dispoziție două piscine semi-olimpice, una exterioară și una interioară, fiecare cu antrenori de înot profesioniști, trambuline și zone de relaxare. Indiferent de condiția ta fizică, înotul va aduce un plus sănătătii tale, iar specialiștii nostri te vor învăța cum să execuți corect acest sport atât de benefic.

Cursuri inot Vitan, sector 4
Bazin Body Class Wellnes Club

Este singurul centru SPA , Fitness & Wellness din București deschis NON-STOP, 7 zile din 7, 24 de ore din 24. Aşadar, fie că sunteţi la finalul unei zile extenuante de muncă, fie că luați o pauză la mijlocul zilei sau sunteți pur şi simplu o persoană matinală și doriţi să începeți dimineața în forță pentru a fi energici pentru restul zilei, puteți să alegeţi unul dintre abonamentele care vi se potrivesc şi cu siguranţă veţi fi încântaţi. Zona este foarte ușor accesibilă pentru cei care doresc să frecventeze o sală de fitness în sectorul 4 sau să se relaxeze la o piscină în  Berceni şi să beneficieze de servicii adiționale de saună umedă, uscată, duş scoţian, duş emoţional, fântână de gheaţă sau jacuzzi.

Cursuri inot Tineretului, sector 4
Bazin Daimond Club

Lungimea bazinului de inot este de 25 metri, acesta fiind un bazin modern semiolimpic cu o adancime de 1.7 si 2m in capete dotat cu 5 block-starturi corespunzatoare celor 5 culoare de inot.

Cursuri inot Berceni sector 4
Bazin pe Soseaua Oltenitei

Accesul la acest bazin se face rapid din soseaua Berceni si soseaua Oltenitei. Piscina măsoară 25m lungime şi 11m lăţime, cu 5 culoare de înot și o adâncime de variază de la 1,3m până la 1,8m. Piscina este dotată cu sisteme de încălzire a apei, menţinându-se constant o temperatură de 28-29 grade Celsius.

Dezinfecţia apei se face prin procesul de electroliză a sării (fără adaos de clor) şi cu raze ultraviolete. Zona piscinei este dotată cu instalaţie de ventilaţie cu adaos de aer proaspăt şi dezumidificare.

Alfa toate informatiile despre 
bazinele de inot din sectorul 4
Afla mai multe informatii despre
cursurile de inot din sectorul 4

 

Leave a Comment