Swim Advisor » Cursuri inot » Blog » De ce cursurile de inot cu antrenor personal

De ce cursurile de inot cu antrenor personal

Cursuri de inot cu antrenor personal

Cursurile de inot cu antrenor personal sunt recomandate persoanelor ce doresc o asistenta mai buna, explicatii precise si o evoulutie rapida in conditii de maxima siguranta. Cursurile de inot sunt organizate in bazinul din Berceni. Ca punct de reper: Sun Plaza. Achizitionarea abonamentului se face la receptia bazinului de inot. Puteti opta pentru abonamentele de 8 sedinte sau 12 sedinte, iar programul se stabileste cu antrenorul prin telefon sau la prima sedinta pe care o veti face la inceputul abonamentului.

Antrenamentul in bazin

Un curs de inot cu antrenor personal pentru inot nu se compara cu nici un antrenament efectuat la nivel de grup. Ai parte de un partener de antrenament a carui unica misiune este sa te motiveze in atingerea obiectivelor dorite. Indiferent daca doresti sa cresti in masa musculara sau sa slabesti, sa fi o stea pe marginea bazinului sau sa-ti imbunatatesti tehnica procedeelor de inot si sa-ti depasesti timpul scos in ultimul bazin, un antrenor personal te poate ajuta mai mult ca oricine. Poti primi consiliere chiar in cazul unor accidentari suferite in perioada de reabilitare fizica pentru o recuperare mai rapida alaturi de un antrenor experimentat in domeniu sau kinetoterapeut.

Care sunt conditiile bazinului din Berceni ?

Complexul bazinul din Berceni, este singura locatie ce dispune de doua bazine de inot fara adaos de clor. Unul dintre ele este special construit pentru bebelusi. Accesul bebelusilor in bazin este permis incepand cu varsta de o luna. Aceste bazine dispun de instalatii de curatare a apei de ultima generatie care nu vor pune in pericol sanatatea micutilor sportivi.

Unde se afla bazinul de inot ?

Bazinele noastre se afla situate in sector 4 – cartier Berceni, in apropierea Mall-ului Sun Plaza. Unul dintre cele doua bazine de inot este destinat copiilor mici, bebelusilor cu varsta de peste 1 luna si este tratat corespunzator prin ionizarea apei. Acest sistem de curatare a apei prin ionizare este cel mai nou si revolutionar sistem pentru curatarea mediului acvatic fara substante care pot dauna nou-nascutilor.

In bazinele noastre de inot puteti sa inotati de placere (agrement inot) sa invatati sa inotati la cursurile de inot, sa va perfectionati miscarile sau sa faceti parte dintr-o grupa de Aqua Gym indiferent de varsta.

Sala de fitness:

Pentru campionii nostrii am deschis o sala de fitness cu toate aparatele necesare dezvoltarii musculaturii pentru antrenamente eficiente si rezultate cat mai bune. Sala este complet echipata cu aparate pentru fiecare grupa musculara. Aparatele speciale au fost achizitionate in scopul pregatirii performantei in inot. Cu ajutorul aparatelor specifice alaturi de antrenorii echipei vom imbunatatii pe zi ce trece tehnica si rezistenta fiecarui sportiv atat pe uscat cat si in apa.

Cursuri de inot pentru copii

Te invităm să îți aduci copilul la un curs de înot pentru copii la bazinul din Berceni, un club cu renume datorita sportivilor premiati pe toate podiumurile, cu cel mai curat bazin de inot din Bucuresti (conform direcției de Sănătate Publică) și credem că asta o să fie suficient pentru a te face să vezi diferența.

 • Aqua bebe (incepand de la 3 luni)
  Cursurile de Aqua Bebe sunt organizate in bazinul tratat special pentru nou-nascuti. Orele cu bebelusii se desfasoara in bazinul mic, tratat corespunzator pentru nou-nascutii de minim 3 luni. Acest bazin este tratat prin ionizare si ultraviolete iar bebelusul este asistat personal de un antrenor experimentat.

 • Cursuri de initiere inot copii
  Cursurile de initiere inot copii sunt adresate celor mai mici copii care folosesc colac sau aripioare si se afla la nivelul de initiere.

 • Cursuri de consolidare inot copii
  Aceste cursuri sunt adresate copiilor semi-avansati care au fost promovati si stiu sa inoate.

 • Perfectionare inot
  Perfectionarea se va face intotdeauna in bazinul semiolimpic (25 metri) sub indrumarea antrenorilor care se ocupa in special de corectarea tehnica a exercitiilor. Deoarece clubul pune accentul pe promovarea viitorilor campioni, oferim foarte mare atentie tuturor copiilor colaborand cu antrenorii de performanta pentru rezultate cat mai bune.

 • Antrenor personal
  Un antrenor personal este potrivit la orice nivel. Aceste cursuri sunt organizate cu o asistenta sporita, pentru o evolutie mai rapida.

 • Performanta in natatie
  Datorita rezultatelor, numarul copiilor la bazinul din Berceni este in continua crestere. Pe toata durata intregii zile de luni pana vineri avem grupe de performanta cu copiii care ne reprezinta la competitiile sportive. Atat antrenorii cat si copii au antrenamente alaturi de Carmen Bunaciu pentru explicatii si corecturi tehnice cat mai precise. Deasemenea clubul detine o sala de fitness special destinata pregatirii fizice pentru dezvoltarea micilor sportivi.