Înot de Performanță pentru copiii Campioni in bazinul Olimpia din Sectorul 2

În căutarea unui mediu propice și încurajator pentru dezvoltarea abilităților lor de înot, copiii pasionați de apă și sport găsesc o oportunitate unică de a-și atinge potențialul maxim. Acest club, situat în bazinul Olimpia din Sos. Iancului nr.128, oferă cursuri specializate de înot pentru copiii cu vârste de peste 7 ani, concentrându-se în mod deosebit pe dezvoltarea performanței lor în acest sport.

O Abordare Centrată pe Performanță

Club se remarcă prin programul său de cursuri de performanță, care este conceput să ofere copiilor nu doar abilități solide de înot, ci și instrumentele necesare pentru a excela în competiții. Antrenamentele se desfășoară în bazinul Olimpia, un cadru perfect adaptat pentru a stimula pasiunea și determinarea tinerilor înotători.

De ce Peste 7 Ani?

Înțelegem că vârsta potrivită pentru a începe antrenamentele de performanță în înot este crucială pentru succesul adevărat. De aceea,clubul se concentrează pe copiii cu vârste de peste 7 ani, un moment în care aceștia pot beneficia cel mai mult de instruirea specializată. La această vârstă, copiii au o înțelegere mai profundă a tehnicilor de înot și pot asimila mai eficient conceptele legate de performanță.

Componente Cheie ale Programului

1. Antrenamente Tehnice Avansate

Sub îndrumarea antrenorilor noștri calificați, copiii vor explora și îmbunătăți tehnicile esențiale ale înotului, inclusiv respirația corectă, flotarea, precum și lovirea apei pentru un impuls eficient. Aceste antrenamente tehnice avansate sunt fundamentale pentru construirea unei baze solide și a unei tehnici înot elegante.

2. Dezvoltarea Rezistenței în Apă

Copiii participanți la programul nostru de performanță vor avea parte de antrenamente specifice care vizează dezvoltarea rezistenței în apă. Aceasta îi pregătește pentru competiții și îi ajută să facă față eforturilor prelungite în apă, consolidându-și astfel calitățile de înotători de performanță.

Încurajarea Pasiunii și Evaluarea Progresului

Înainte de a se alătura echipei de performanță, copiii sunt încurajați să experimenteze înotul prin abonamente cu mai multe ore de practică pe săptămână. Comunicarea deschisă cu instructorii noștri este esențială pentru a evalua progresul și pentru a oferi recomandări personalizate. Clubul se angajează să ofere un mediu propice și stimulant pentru copiii dornici să-și dezvolte abilitățile în înot și să atingă performanțe remarcabile. Prin programul său de cursuri de performanță și cu ajutorul unei echipe de antrenori specializați, devine locul ideal pentru tinerii campioni care aspiră să își facă simțită prezența în lumea înotului de performanță.

Rating:
5/5

Clubul LCD dispune de locatii de inot acoperite atat in sectorul 2 cat si in sectorul 3 si sectorul 6. Locatiile sunt cunoscute aflandu-se in incinta unor baze sportive, usor de ajuns cu orice mijloc de transport in comun. Locatia din sectorul 2 se afla in interiorul clubului Olimpia, cu o lungime de 25 m si latimea de 15m, adancimea de ~2m iar temperatura apei in bazin fiind de ~30 grade C iarna si ~28 grade C vara . Apa are un PH cu norme cuprinse intre 7,2 si 8,2 iar concentratia clorului rezidual liber este de 0,5 mg

O locatie excelenta cu un raport foarte bun calitate-pret.

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.