Swim Advisor » Cursuri inot » Blog » Oferta cursuri inot copii 50% gratuit!

Oferta cursuri inot copii 50% gratuit!

Oferta cursuri inot copii

Platesti 4 sedinte si primesti 6! Platesti 8 sedinte si primesti 12! Cea mai mare promotie ABC din 2020 iti aduce cu 50% mai multe sedinte de educatie acvatica la fiecare abonament.

În cadrul clubului Acvatic Bebe puteti beneficia de programe cu ședinte individuale (instructor-copil), cu un număr de maxim 4 copii pe ședință, pentru ca în acest mod instructorul să ajungă să cunoască foarte bine personalitatea și ritmul de evoluție al fiecărui copil și să interacționeze cu el în direcția stimulării și dezvoltării pozitive a acestuia, iar mediul în care se desfășoară sesiunea de înot să poată fi controlat.

Acvatic Bebe Club este singurul club de profil unde dezinfecția apei se face printr-un sistem mixt de ozon și raze UV cu efect direct asupra calității și purității apei, care în acest mod nu are deloc miros de clor; Sistemul automat de dezumidificare asigură o reglare automată a umidității și temperaturii apei și aerului;

Instructorii, prin pregătirea lor profesională, dar și prin calitățile personale, sunt capabili să realizeze în fiecare lecție de înot un mediu de învățare distractiv și eficient; 96.5% clienți satisfăcuți.

In luna Noiembrie 2020 beneficiati de oferta!

Pe langa cursurile de inot, Acvatic Bebe Club mai ofera acces si la o salina artificiala si exercitii de kinetoprofilaxie. Pentru a afla mai multe, va invitam sa ne contactati sau sa accesati https://acvaticbebeclub.ro/

Inscriere si detalii Aqua Bebe:
+0742 745 367

 

Va puteti inscrie prin formular indiferent de ora:

  Numele:

  Email:

  Telefon:

  Bazinul ales:
  Bazinul Acvatic Bebe Club
  - Str. Delea Nouă Nr.15, Sector 3

  Mesajul:

  Acvatic Bebe Club se afla pe strada Delea Nouă in sectorul 3.

  Adresa

  Str. Delea Nouă Nr. 15,
  Sectorul 3, București

  Cursuri inot copii - promotie acvatic bebe