Swim Advisor » Cursuri inot » Blog » Scoala pentru cursuri de inot

Scoala pentru cursuri de inot

Scoala pentru cursuri de inot

“Scoala de inot nr.25” organizeaza cursuri de inot pentru copii si adulti la nivel de grup sau cu antrenor personal.

Antrenorii de inot sunt multiplii campioni  in competitii nationale si internationale, fosti sportivi de performanta cu studii superioare.

Cursurile “Scolii de Inot nr.25” acopera toate nivelurile de antrenament, de la initiere pana la faza competitionala, printr-un mod de predare sistematic, etapizat si unitar.

Este un concept de predare a cursurilor de inot inteligent care asigura in acelasi timp eficienta, rezultate, dar si distractie pe masura. Parintii micilor sportivi au la dispozitie toate informatiile cu privire la parcursul si evolutia copilului. Pentru inscriere si programari apelati unul din numerele de telefon:

Cursuri inot scoala 25

Antrenor personal:
076 104 1004
Nivel de grup:
0761 633 663

Scoala nr.25 din sectorul 2 dispune de o baza de antrenament complexa care include o piscina interioara semi-olimpica pentru practicarea in conditii excelente a cursurilor de inot atat pentru copii cat si pentru adulti.

Indiferent de varsta, greutate, nivel de calificare, inotul este o alegere excelenta de petrecere a timpului liber si nu numai. Pe timp de iarna, beneficiile inotului se resimt mai ales in:

– combaterea sedentarismului
– cresterea rezistentei fizice
– intarirea imunitatii
– relaxare mentala.

De aceea, poate cea mai indicata perioada a anului in care tu sau copilul tau sa va apucati de inot, este iarna. Anual, multi parinti isi retrag copiii de la cursurile de inot pe timpul iernii ca si o masura de precautie.