Acvatic Bebe Club – locul în care bebelușul tău învață să înoate

Acvatic Bebe Club este un centru acvatic unde bebelușii învață înotul. Suntem deschisi pe tot parcursul anului, dar sezonul nostru principal de vară începe în aprilie. Noua locație din Primăverii își așteaptă micii cursanți, cu același profesionalism întâlnit la Acvatic Bebe Club!

Răsfățați-vă copilul la Acvatic Bebe Club

Vă oferim o experiență completă în care copilul dumneavoastră va fi cufundat în lumea apei, exersând pașii de bebeluș în primele săptămâni de viață, în timp ce este ajutat și îndrumat de o echipă profesionistă.

  • Dezvoltarea abilităților motorii și a coordonării

Activitățile pe care le oferim promovează echilibrul și coordonarea într-un mod distractiv cu jucării plutitoare, ajutoare vizuale și jocuri în apă. O atenție deosebită este acordată siguranței bebelușilor cu personalul nostru de securitate.

  • Un program complex

Acvatic Bebe Club oferă un program unic care nu numai că îi învață pe bebeluși să înoate, dar le dezvoltă și abilitățile cognitive, fizice și sociale.

  • Acvatic Bebe Club are de toate!

Programul nostru oferă copilului atenție individuală din partea instructorilor experimentați care știu ce fac. Să nu uităm de echipamentul minunat care îți va ține copilul fericit și în siguranță în apă!

Ce te opreste? Înscrie bebelușul chiar astăzi!

Căutăm mai multe familii grozave ca a ta care să se alăture clubului nostru – așa că oferim părinților oportunitatea de a-și aduce bebelușii la înot. Niciodată nu este prea devreme ca un bebeluș să învețe înotul.

  • Locul unde copilul tău învață să înoate prin metoda ABC

Oferim bebelușilor un mediu jucăuș, cu accent pe cum să înoate, precum și diverse jocuri de apă și activități la piscină. Metoda de lucru care ne reprezintă – ABC, reprezintă cele 3 caracteristici importante pe care ne angajăm să le oferim fiecărui membru nou al clubului nostru acvaticꓽ Acomodare cu apa, Bună dipoziție, Comunicare. Fiecare instructor este antrenat să folosească aceste lucruri, pentru ca bebelușul să învețe înotul într-un mediu plăcut, special conceput pentru nevoile lui.

  • Cel mai bun mediu pentru bebeluși

Centrul nostru acvatic este mediul ideal pentru copilul tau. În zilele în care nu au chef de înot, bebelușii se pot doar juca în apă sau pur și simplu își pot urmări prietenii jucându-se în zona noastră de înot supravegheată și sigură.

  • Distracții cu apa pe tot parcursul anului

Vino oricând – suntem deschisi tot timpul anului! Sezonul nostru principal de vară începe în aprilie, dar avem piscine încălzite pentru a face plăcut înotul pe tot parcursul anului!

  • Faceți cunoștință cu profesioniștii

O echipă de specialiști calificați, cu ani de experiență în înot și predare, va fi acolo pentru copii, până când sunt pregătiți pentru prima lor experiență de înot.

Acvatic Bebe Club este un club nou revoluționar în care copilul tău poate învăța să înoate! Este un mediu sigur și distractiv pentru părinți și copii

Înotul nu este doar o activitate distractivă de făcut în piscină, ci ajută și la dezvoltarea unor abilități importante de viață, cum ar fi creșterea armonioasă, conștientizarea spațială și coordonarea.

De fapt, înotul este una dintre cele mai bune forme generale de exerciții pentru bebeluși – oferă o dezvoltare fizică completă, precum și stimularea mentală.

Bebelușii care iau cursuri învață mai repede decât cei care pur și simplu exersează acasă.

Toți bebelușii iubesc apa! Și aici, la Acvatic Bebe Club oferim diferite tipuri de cursuri aqua pentru toate grupele de vârstă! Deci, indiferent dacă copilul tău are 6 luni sau 5 ani, va avea o clasă perfectă pentru el!