Iarna e ca vara !

Iarna este ca vara in bazinul de inot !

Daca aveti copil, probabil, cea mai mare dorinta este sa fie sanatos si sa nu se imbolnaveasca. Atentia d-voastra este maxima in perioada rece a anului, cand creste numarul de viroze si gripe iar acest lucru este normal. Tocmai de aceea, va incurajam sa inscrieti copiii la cursurile de inot si pe timp de iarna. Parintii care si-au depasit aceasta temere, si respecta toate masurile de precautie vor observa ca cel mic are o imunitate mai puternica, o circulatie mai buna si se adapteaza mai rapid la diferentele de temperatura, reducand riscurile racelilor.

Cursrui de inot vara

In plus, iarna poate fii ca vara atat pentru copii cat si pentru adulti, intr-un bazin de inot acoperit si incalzit corespunzator. La noi temperatura apei in bazinul mare depaseste 30 de grade iar temperatura aerului este asigurata de o instalatie de ultima generatie pentru purificare si dezumidificare. In bazinul mic temperatura apei trece de 33 de grade apa fiind incalzita si tratata special prin ionizare pentru bebelusii cu varste de peste 3 luni. Bebelusii inoata in bazin si sunt foarte fericiti, fac miscare se dezvolta mai repede si sunt liberi sa-si miste picioarele si mainile asa cum doresc.

Clubul Sportiv:

In prezent baza sportiva detine pe langa bazinul semiolimpic, bazinul mic tratat prin ionizare si o sala de fitness special amenajata cu aparate pentru dezvoltarea musculaturii. Antrenorii de inot cat si copiii colaboreaza cu prima medaliată mondială la nataţie din România, Carmen Bunaciu, prin antrenamente de inot comune.

De ce este mai bine sa inoti iarna ?

Exista foarte multe beneficii pentru medicii si parintii care au facut acest sport de performanta si au observat rezultatele lui in sezonul rece recomanda practicarea inotului pe timp de iarna. Dintre acestea noi vi le spunem pe cele mai importante:

1. Copiii care merg la inot iarna isi intaresc sistemul imunitar si circulatia sangvina. Dupa ce incep sa mearga regulat la bazin si in sezonul rece, copiii racesc mai rar si sunt mai rezistenti in fata racelii.

2. Copiii care merg iarna la inot se vor adapta mai rapid la schimbarile de temperatura. In timpul orei de inot, copilul face diverse exercitii atat pe uscat cat si in apa, iar corpul lui trece printr-un proces de adaptare la schimbul de temperatura dintre mediul umed si uscat.

3. Iarna, bazinul este mai liber. Cand bazinul este mai liber, instructorii de inot se pot ocupa mai bine de fiecare copil in parte, inclusiv orele de grup.

Alte beneficii alte cursurilor de inot pe timp de iarna sunt:

  • mișcare / combaterea sedentarismului;

  • creșterea rezistenței fizice;

  • întărirea imunității;

  • continuarea progresului la cursuri pentru a deveni un înotător mai bun;

  • risipă de efort/energie adunată de la statul din casă iarna;

  • relaxare mentală prin practicarea unui sport.

In conculuzie, mersul regulat la inot tot timpul anului, indiferent de anotimp, inseamna un stil de viata sanatos pentru copilul tau, atat de necesar pentru a-si asigura o sanatate puternica pe termen lung.

Care sunt preturile ?
Pentru inotul de agrement preturile incep de la 150 de lei: afla toate preturile

Ce cursuri se organizeaza ?
Sunt organizate cursuri de inot pentru copii si adulti: vezi toate serviciile

Cum este tratat bazinul ?
Bazinul este tratat prin ionizare si ultraviolete: vezi rezultatele de la analize

Pregatirea copiilor pentru performanta
Cand faci performanta, metodele de pregatire nu se opresc niciodata. De la deschiderea clubului ne-am dorit sa facem trecerea de la initiere la performanta intr-un mod cat mai placut si eficient: citeste mai mult

Profesorii nostrii sunt absolventi ai Universitatii de Educatie Fizica si Sport, fosti sportivi de performanta in natatie sau polo pe apa. Ei organizeaza cursuri de inot pentru copii si adulti, Aqua Gym si Aqua Bebe. La cursurile de inot pentru copii antrenorii lucreaza in functie de nivelul fiecarui copil pe culoare diferite tinand cont de varsta si particularitatile fiecaruia.

Antrenorii nostri va invita sa va alaturati echipei de performanta. Clubul a reusit sa aduca intr-un timp scurt performante la campionatele municipale organizate de Asociatia Municipala de Natatie Bucuresti, cat si la cele nationale sustinute de Federatia Româna de Natație și Pentatlon Modern.