Țiți si Aqua Life Swim, de Halloween !

Țiți si-a facut prezenta la show-ul magicianului Mydas !

Bineinteles nu sconcsul Țiți este cel mai important personaj din petrecerea de Halloween, ci intreaga echipa de copii, care a venit deghizata foarte variat, in personaje din filme sau desene animate. Copiii s-au distrat de minune alaturi de magicianul “Mydas” datorita show-ului cu “cele mai impresionante numere” in care acesta “nu a sacrificat nimic din viziunea sa artistica”.

 Țiți ne-a distrat de minune !

Antrenorul Neacsu Alexandru a spus ca aceasta este “o seara de Halloween unde micii si marii campioni Aqua Life Swim s-au intalnit pentru a lupta cot la cot cu spiritele rele. Echipa Aqua Life Swim a reusit sa castige si de aceasta data, prin distractie, joaca si magie!”

La petrecere l-am sarbatorit pe Darren pentru minunata varsta de 9 ani, iar copiii i-au cantat si i-au urat “La multi ani”. Deasemenea copiii s-au indulcit cu tort dupa care si-au continuat lupta cu spiritele rele.

Felicitari tuturor participantilor, spectatorilor si organizatorilor. Copiii au reusit sa ne impresioneze ca in fiecare an prin tinutele variate si interesante !

Toate pozele pot fi gasite accesand linkul de mai jos:

Țiți si Aqua Life Swim, de Halloween !