Aqua Gym pe Ghinea Bratasanu nr.7

Aqua Gym pe strada Ghinea Bratasanu nr.7 in sector 2 Bucuresti – zona Obor, Colentina.

Orele de Aqua Gym se desfasoara pe Strada Ghinea Brătăşanu 7, in zona Colentina, sector 2 Bucuresti. Intrarea se face prin Strata Litovoi Voievod cladirea cu piscina de inot fiind situata in spatele Scolii nr.25. Aici se desfasoara orele de Aqua Gym si Aqua Fitness.

Care este programul la orele de Aqua Gym?

Programul orelor de inot cu adultii si Aqua Gym sunt organizate intre orele 20:00  si 22:00 de luni pana vineri. Daca doriti sa faceti parte dintr-o grupa de Aqua Gym va rugam sa veniti luni si miercuri de la ora 20:00.

Aqua Gym in sector 2

Pentru inscriere apelati unul din numerele de mai jos, sau completati formularul pentru achizitionarea unui abonament:

Adresa salii de Aqua Gym: Strada Ghinea Brătăşanu 7

Inscriere Aqua Gym:  0722201666 Detalii Aqua Gym: 0723000050

Despre antrenamentele de Aqua Gym:

Aquagym este una dintre cele mai benefice antrenamente care îţi tonifică şi modelează corpul, detensionându-te în acelaşi timp. Aşadar, dacă vrei să slăbeşti, să te menţii în formă sau să scapi de stresul atât de prezent astăzi în vieţile noastre, citeşte în rândurile de mai jos câteva informaţii despre Aquagym: 1.  Ajută la refacerea corpului după anumite accidentări. Foarte mulţi sportivi de performanţă recurg la gimnastica în apă atât pentru a se reface după o accidentare, cât şi pentru a se asigura că nu îşi ies de tot din formă. Mişcările nu au acelaşi impact asupra încheieturilor, de exemplu şi ajută la refacerea completă a corpului. De asemenea, aquagym ameliorează durerile de spate, artrita sau afecţiunile de la nivelul genunchiului.

2. Aquagym nu are contraindicaţii. Dacă înainte îţi consultai medicul ori de câte ori voiai să faci sport, aquagym nu este contraindicată în nicio situaţie, indiferent de vârsta sau afecţiunea medicală. Exerciţiile pot varia de la uşoare la ceva mai dificile, dar efortul nu este unul intens. Datorită impactului minim, şi femeile însărcinate sau persoanele supraponderale se pot înscrie la un curs de aquagym.

3. Contribuie la pierderea surplusului de greutate şi tonifiază corpul! Aquagym creşte rezistenţa corpului la efort, modelează şi tonifică frumos corpul. Se pare că, în timpul unei şedinţe de aquagym, vei arde în jur de 400-500 de calorii. Ţine minte că mişcările mai rapide şi care implică atât partea superioară, cât şi cea inferioară ard cele mai multe calorii.

4. Stimulează circulaţia, deci poate fi o terapie eficientă contra celulitei. Se pare că gimnastica în apă acţionează precum un masaj, intensificând circulaţia sangvină. De asemenea, atunci când executăm exerciţii în apă ne detensionam şi picioarele, ameliorând astfel simptomele aferente varicei.

5.  Îţi îmbunătăţeşti condiţia fizică! Chiar dacă ţi se pare că este mult mai uşor să exersezi în apă, află că orice mişcare executată aici este mult mai eficientă şi implică mai mulţi muşchi decât ai executa-o într-o sală de fitness. Dacă vei introduce în antrenamentul tău şi anumite accesorii sau obiecte precum padelele de apă, vei creşte dificultatea exerciţiilor, dar şi rata metabolică.

6. Aquagym – cea mai bună soluţie pentru tonifierea abdomenului. Unul dintre obiectivele de top, tonifierea abdomenului necesită multe antrenamente, reguli alimentare şi disciplină. În apă, muşchii abdominali sunt tot timpul implicaţi în mişcare, aşa că aquagym îţi va aduce, cu siguranţă, cel mai lucrat abdomen.

De cele mai multe ori, cursurile de aquagym se ţin alături de un instructor specializat. Un avantaj al acestor antrenamente, având în vedere că antrenorul te poate învăţa cel mai bine tehnica de execuţie a mişcărilor în apă, intensitatea cu care trebuie să le realizezi, oferindu-ţi şi o anumită siguranţă. De asemenea, el este cel care conduce cursul, diversificându-l cu mai multe tipuri de exerciţii în apă. Loviturile în apă lucrează foarte bine coapsele, picioarele şi muşchii abdominali, ridicările de greutăţi pot fi exerciţii eficiente în cadrul sesiunilor de aquagym, iar abdomenele sunt şi ele printre cele mai utilizate exerciţii.

Unde poţi face Aqua Gym?

În Bucureşti, există mai multe bazine sau centre spa care oferă astfel de cursuri. Îţi prezentăm trei dintre aceste opţiuni:

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.