Cursuri de inot pentru copii si proiecte sociale la cel mai renumit club de inot

Daca sunteti in cautarea unei locatii moderne pentru inot in care copilul d-voastra sa beneficieze de valori precum disciplina, responsabilitatea, respectul si cooperarea puteti apela la unul din cele mai mari cluburi private de inot din tara: C.S. Atack Team Bucuresti.

Clubul de inot Atack Team este unul dintre cele mai cunoscute si performante cluburi de inot private din Bucuresti datorita locatiilor moderne administrate si a antrenorilor cu renume, bine pregatiti, cu experienta, rezultate si studii in domeniu.

Atack Team ofera o gama variata de servicii de inot si recuperare fizica in apa, incluzand incepatori de toate varstele si niveluri diferite pentru grupele de avansati si performanta in natatie sau polo pe apa.

Clubul a fost lansat in 2009 si detine mai multe locatii ultramoderne, in Bucuresti. Locatiile de inot sunt dotate cu bazine didactice de 25m, incalzite si special amenajate pentru copii cu instalatii de curatare si purificare a apei care corespund normelor europene, fiind modernizate de la an la an.

Atack Team administreaza cu succes locatii de amploare in Bucuresti in care sunt oferite cursuri de inot si proiecte sociale pentru copii din sectorul fiecarei locatii. In toate bazinele de inot adiministrate sunt oferite o gama variata de programe si proiecte sociale.

In cadrul clubului sunt incluse programe speciale pentru copii si adolescenti cu dizabilitati, precum si programe de recuperare fizica pentru persoanele care sufera de afectiuni care necesita recuperare fizica.

Clubul dispune de echipamente, tehnologie si antrenamente bine documentate de ultima generatie, menite sa optimizeze performanta si sa asigure un nivel ridicat de siguranta si confort. Acestea includ sisteme de monitorizare a performantelor si a vitezei, echipamente de recuperare fizica si instalatii de inot automate.

Atack Team ofera, de asemenea, o gama variata de servicii de coaching, inclusiv antrenamente specializate pentru inotul de competitie, precum consilierea si asistenta medicala in cadrul recuperarii fizice. Acestea sunt oferite de catre un personal calificat, inclusiv antrenori si instructorii acreditati cu studii superioare.

Clubul Atack Team este unul dintre cele mai bune cluburi private de inot din Bucuresti si, prin serviciile sale variate, ofera oportunitati excelente pentru toate categorile de inotatori. Atack Team se adreseaza tuturor, de la incepatori la avansati, si ofera, de asemenea, programe si proiecte sociale menite sa imbunatateasca calitatea vietii si sa contribuie la dezvoltarea comunitatii.

Pentru a beneficia de serviciile clubului, puteti merge direct la una din locatiile apropiate:

  • Bazinul de inot al Facultatii Carol Davila

  • Bazinul de inot al Scolii nr.190

  • Bazinul de inot al Scolii nr.25

In toate cele 3 locatii puteti beneficia de cursuri inot copii sau cursuri inot adulti la nivel de grup sau cu antrenor personal.

Leave a Comment