Cursuri inot copii pentru initiere si perfectionare inot

CURSURI INOT COPII

Cursurile de inot pentru copiii care stiu sa inoate: Aceste cursuri de inot se adreseaza copiilor de toate varstele si se concentreaza pe dezvoltarea abilitatilor de inot, precum si pe imbunatatirea stilului si a turelor. Acest curs poate fi alcatuit din sesiuni individuale sau colective si se poate axa pe stiluri specifice, cum ar fi craul, spate, bras, fluture.

Cursurile de inot pentru copiii incepatori: Aceste cursuri de inot se adreseaza copiilor care abia invata sa inoate si va oferi lor cunostinte de baza despre inot, precum respiratia, pozitia corpului, miscarea bratelor si picioarelor si tehnicile de inot, cum ar fi inotul pe spate si inotul pe burta.

Cursurile de inot pentru copiii avansati: Aceste cursuri se adreseaza copiilor care au o baza solida in inot si se concentreaza pe imbunatatirea stilurilor si a turelor de inot. Acest curs se poate axa pe antrenamente intense si tehnici de inot avansate, cum ar fi inotul pe distante lungi, intoarcerea la perete in functie de procedeu, tehnica sariturilor, imbunatirea tehnicilor de alunecare: craul, fluture, spate, bras.

Cursurile de inot competitiv: Aceste cursuri se adreseaza copiilor care doresc sa participe la competitii de inot pentru a castiga premii. Aceste cursuri de inot pot include antrenamente intense si tehnici de inot, precum si exersari ale stilurilor si turelor. Cursul poate include si sesiuni speciale despre cum sa se pregateasca pentru competitii si cum sa-si ghideze performanta. Cel mai important lucru pe care copiii il pregatesc pentru inotul de performanta este viteza pe distante scurte si medii.

Unde puteti inscrie copiii la inot pentru toate cursurile:

Toate bazinele de inot afisate mai jos sunt deschise din 9 ianuarie 2023. Deasemenea locatiile afisate sunt incalzite iar apa este filtrata si curatata continuu. Bazinele de inot sunt acoperite si deschise pe toata perioada anului indiferent de vremea de afara.

Bazin inot sector 4 - Bazinul Scolii 190 din Berceni
Bazin inot sector 4 – Bazinul Scolii 190 din Berceni

Bazinele de inot sunt sigure si moderne!

Bazinele noastre de inot reprezinta un mediu placut pentru toate activitatile, in special pentru desfasurarea cursurilor de inot, orele fiind organizate in conditii de maxima siguranta, alaturi de antrenori de inot experimentati, salvamari, instructori si profesori univeristari.

Bazinele de inot sunt disponibile pentru: cursuri de inot, aqua gym, recuperare fizica in apa si alte activitati ce difera in functie de locatia aleasa.

Bazinul Scolii nr. 190 (Piata Sudului)
– deschis in conditii de siguranta si preventie –

 Adresa bazinului: Str. Nitu Vasile nr.16
Berceni, Piata Sudului, Sector 4

Dimensiuni bazin medicina

Unde se afla bazinul de inot al scolii nr.190 ?
Acest bazin de inot se afla in apropierea statiei de metrou Piata Sudului, accesul facandu-se usor indiferent de zona din care plecati. Exista locuri de parcare, vestiare, iar bazinul se intinde pe o suprafata de 25 de metrii si 6 culoare cu o plaja spatioasa si incalzita. Bazinul Scolii 190 este bine iluminat, acoperit si incalzit, semiolimpic si este disponibil pentru:

Cursuri inot copii

Cursuri inot adulti

Antrenor personal

Agrement

 Aqua Gym

 Performanta inot

Abonamentele bazinului Scolii 190

Mai multe informatii: bazin inot Scoala 190 

 

Bazin inot Scoala 25
– redeschis in conditii de siguranta si preventie –

 Adresa bazinului: Strada Ghinea Brătăşanu nr.7

Bazin inot Scoala 25
Bazin de inot in Bucuresti la Scoala 25 – in Colentina

Unde se afla bazinul de inot al scolii nr.25 ?
Acest bazin de inot se afla in apropierea statiei de metrou Obor, accesul facandu-se usor indiferent de zona din care plecati. Exista multe locuri de parcare, 4 tipuri de vestiare, iar la etaj bazinul se intinde pe o suprafata de 25 de metrii si 5 culoare cu o plaja spatioasa si incalzita. Bazinul Scolii 25 este bine iluminat, acoperit si incalzit, semiolimpic si este disponibil pentru:

Cursuri inot copii

Cursuri inot adulti

Antrenor personal

Aqua Gym

Recuperare fizica

 Polo si Natatie

In bazinul scolii 25 sunt organizate cursuri de initiere inot, perfectionare si performanta in natatie si polo. Atat adultii cat si copii vor inota pe culoare diferite in functie de nivelul fiecaruia. Abonamentele difera in functie de asistenta dorita

Abonamentele bazinului Scolii nr.25

Mai multe informatii: bazin inot scoala 25

 

Bazin inot Medicina Carol Davila
-redeschis in conditii de siguranta si preventie-

  Adresa bazinului: B-dul Eroii Sanitari nr.8

Dimensiuni bazin medicina

Bazinul Facultatii de Medicina Carol Davila
Bazin de inot in Bucuresti la Facultatea de Medicina Carol Davila – in Cotroceni

Unde se afla bazinul de inot Carol Davila ?
Bazinul de inot se afla in apropierea statiei de metrou Eroilor, accesul in parcare facandu-se pe baza abonamentului de inot. Bazinul se intinde pe o lungime de 25 de metrii, este bine iluminat si are plaja incalzita. Bazinul Carol Davila este acoperit, si este disponibil pentru:

Cursuri inot copii

Cursuri inot adulti

Antrenor personal

Agrement

Recuperare fizica

 Polo si Natatie

Abonamentele bazinului Carol Davila

Mai multe informatii: bazin inot Carol Davila

 

Bazinul de inot Olimpia

Bazinul de inot Olimpia
Bazin de inot Olimpia – Langa Mega Mall Bucuresti, in zona Iancului.

dimensiuni bazin Olimpia

 

Unde se afla bazinul de inot Olimpia ?
Acest bazin se afla in apropierea statiei de metrou Iancului, are 7 culoare si o plaja foarte spatioasa. Bazinul Olimpia este acoperit (lungimea = 25 de metri) si este disponibil pentru:

Cursuri inot copii

Cursuri inot adulti

Antrenor personal

Abonamentele bazinului de inot Olimpia

Mai multe informatii: bazin inot Olimpia

Bazinele de inot sunt acoperite si incalzite.

Bazinele de inot puse la dispozitie sunt acoperite si incalzite atat vara cat si iarna pentru agrement, sau va puteti inscrie la cursurile de inot pentru copii sau adulti pentru a beneficia de asistenta unui antrenor de inot. In cazul in care aveti teama de apa va recomandam un antrenor personal.

Cursuri de inot, bazin de inot
Bazine de inot acoperite si incalzite

Bazin inot Steaua

 Bdul Ghencea nr.35

Bazinul de inot Steaua
Bazinul de inot Steaua

Bazinul Steaua este acoperit, semiolimpic (25 de metri) si este disponibil pentru:

Bazin de inot este acoperit si disponibil pentru:

Cursuri inot copii

Cursuri inot adulti

Antrenor personal

Bazinul de inot Steaua Bucuresti este primul bazin conceput special pentru jocul de polo pe apa acoperit din Bucureşti. Aici se tin meciurile de polo pentru copii, juniori si seniori.

Mai multe informatii: bazin inot Steaua

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.