Cursuri inot copii sector 4 – in Berceni Piata Sudului

Înotul este o abilitate esențială și benefică pe care fiecare copil ar trebui să o învețe. În Sectorul 4, în zone precum Berceni și Piața Sudului, părinții au opțiunea de a înscrie cu încredere copiii la cursuri de înot specializate, menite să le dezvolte abilitățile acvatice și să le ofere o bază solidă pentru siguranța în apă.

 

De ce Cursuri Înot Copii în Sectorul 4?

  1. Siguranța în Apă: În Sectorul 4, unde există numeroase posibilități pentru activități acvatice, este esențial ca copiii să învețe să înoate în condiții sigure. Cursurile de înot pentru copii se concentrează pe învățarea tehnicilor de bază și dezvoltarea încrederii în apă.

  2. Instruire Specializată: În Berceni și Piața Sudului, cursurile de înot pentru copii sunt susținute de instructori specializați, care au experiență în lucrul cu copiii. Acești profesioniști calificați înțeleg necesitatea unei abordări prietenoase și susținute pentru a face experiența de învățare a înotului plăcută.

  3. Facilități Moderne: Cu facilități moderne și echipamente adecvate, aceste cursuri își propun să ofere un mediu propice dezvoltării abilităților de înot ale copiilor. Bazinele de înot bine întreținute și sălile de clasă corespunzătoare contribuie la atmosfera de învățare eficientă.

Beneficii ale Cursurilor Înot pentru Copii:

  1. Dezvoltarea Abilităților Fizice: Înotul promovează dezvoltarea coordonării motorii, a flexibilității și a forței musculare. Prin intermediul cursurilor, copiii își pot îmbunătăți calitățile fizice într-un mod distractiv și interactiv.

  2. Creșterea încrederei și Autonomiei: Pe măsură ce copiii învață să înoate, ei dobândesc încredere în propriile lor abilități. Acest sentiment de autonomie este esențial pentru dezvoltarea lor generală și le va servi în multe alte aspecte ale vieții.

  3. Focus pe Siguranță: Cursurile nu se axează doar pe abilități, ci și pe siguranța în apă. Copiii învață regulile de siguranță și tehnici de auto-salvare, sporindu-și șansele de a reacționa adecvat într-o situație de urgență.

Cum să Înscrii Copilul la Cursuri Înot copii în Sectorul 4:

Pentru a înscrie copilul la cursuri de înot în Berceni sau Piața Sudului, părinții pot accesa site-urile web ale școlilor de înot locale sau pot contacta direct centrele de instruire pentru a obține informații detaliate despre programe, orare și costuri.

Cursurile de înot pentru copii în Sectorul 4, în zonele Berceni și Piața Sudului, oferă o oportunitate excelentă pentru dezvoltarea abilităților acvatice ale copiilor într-un mediu sigur și prietenos. Investiția în aceste cursuri nu numai că contribuie la dezvoltarea fizică a copiilor, ci și la învățarea unor abilități esențiale pentru viață.

Cursurile de inot din sectorul 4, sunt organizate in bazinul de inot acoperit construit in 2021 special pentru elevii scolii nr.190. Bazinul este accesibil indiferent de sezon si se afla aproape de Piata Sudului, in interiorul scolii nr. 190 din Str. Nitu Vasile nr.16. Parcarea se poate face prin Str. Secuilor nr.16. Locatia este administrata de mai multe cluburi, inclusiv cel al Scolii nr.190.

Rating:
5/5

Cursurile de inot pentru copii si adulti sunt organizate in cel mai modern bazin de inot, la scoala nr.190 din Bucuresti. Bazinul de inot este situat in Berceni, sector 4, aproape de statia de metrou Piata Sudului, si este acum disponibil cursurilor de inot atat pentru copii cat si pentru adulti, la nivel de grup sau cu antrenor personal. Tot aici copiii care stiu sa inoate au posibilitatea de a face parte dintr-o grupa de performanta in natatie si polo pe apa, antrenata de profesori cu experienta si rezultate remarcabile in domeniul inotului de performanta.

Bazinul de inot al scolii nr.190 se afla in curtea scolii 190 si este accesibil prin str. Secuilor nr.16 pentru parcare, sau prin str. Nitu Vasile nr.16 pentru cei care vin dinspre statia de Metrou Piata Sudului.

Cum arata bazinul scolii 190 ?

O locatie excelenta pentru inot ce dispune de servicii premium:

Unde se afla bazinul scolii 190 ?

Bazinul de inot se afla in curtea scolii 190, in apropierea mall-ului Sun Plaza, accesul facandu-se foarte usor prin intermediul statiei de metrou Piata Sudului. Deasemenea se poate ajunge si cu autobuzul sau cu tramvaiul. Bazinul Scolii nr.190 se afla in cartierul Berceni, in sectorul 4.

Noul bazin de 25 m cu 6 culoare de la Școala Gimnazială Nr. 190 a primit certificatul de omologare și de-acum este deschis tuturor copiilor din sectorul 4 pentru cursurile de inot si antrenamentele de performanta (sunt aproximativ 30.000) și, printr-un parteneriat cu federația de specialitate, și înotătorilor din lotul olimpic.

In bazinul scolii nr.190 din sectorul 4, str. Secuilor nr.14 se organizeaza cursuri pentru toti copiii si adultii iubitori ai inotului. Oricine poate invata sa inoate si mai mult de atat, pentru copiii cu potential, se organizeaza ore de performanta  in natatie si polo pe apa. Adultii se pot inscrie la cursuri sau pot apela la un antrenor de inot personal, exista si ore de recuperare fizica cu kinetoterapeuti atestati in domeniu.

Ultimele noutati despre cursuri inot sector 4:

Cursuri inot copii - copil fericit2

Cursuri inot copii sector 2 si sector 4

Bucureștiul își întâmpină tinerii înotători cu două centre de excepție pentru cursuri de înot, situate în sectoarele 2 și 4. Fiecare bazin își desfășoară activitățile în mod unic, oferind lecții de înot adaptate copiilor de toate vârstele. Să aruncăm o privire asupra a ceea ce face aceste locații atât de

Despre cursuri inot sector 4 »

Cursuri de inot in Berceni sector 4

Cursuri de inot pentru copii si adulti in Berceni sector 4 Sunteți în căutarea unui loc foarte modern și sigur pentru relaxare la sfârșit de săptămână sau seara? Chiar dacă afară este frig și ninge, vă place mult să înotați și căutați și un loc unde să vă duceți copiii

Despre cursuri inot sector 4 »

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.