Swim Advisor » Cursuri inot » Blog » Top locatii pentru cursuri de inot

Top locatii pentru cursuri de inot

Top locatii pentru cursuri de inot in Bucuresti

Unde mergem să invatam sa înotăm în București? Aflăm care sunt locatiile în care găsim cea mai bună calitate și temperatură a apei. Vedem unde putem lua cursuri de înot, si, mai ales, descoperim unde se afla locatiile respective.

1. Cursuri de inot la club Atack Team

Este singurul club de inot care ajuta la integrarea socială a persoanelor cu dizabilităţi intelectuale si fizice, încurajând comunicarea prin sport. Clubul are o vechime de peste 10 ani.

Desi acest club nu se bazeaza in mod special pe performanta sportivilor, detine numeroase locatii cu servicii diverse si raport calitate-pret excelent, reusind sa ofere copiilor talentati sansa de a ajunge departe si de a face performanta pe baza muncii lor, nu pe baza puterii financiare. In anumite perioade clubul de inot promoveaza si ofera in parteneriat cu primaria municipiului Bucuresti, cursuri de inot gratuite pentru copiii care nu stiu sa inoate, sustinand in aceelasi timp copiii cu sanse de a face performanta prin ore de antrenament gratuite. Pe masura ce trec de cursurile de initiere inot si  perfectionare, copiii cu potential sunt selectati in grupele de performanta primind asistenta in acest sens si ore de inot aditionale la preturi reduse.

2. Cursuri de inot la club Navi – Aqua Team

Cu siguranta cel mai performant club de înot pentru copii din România. Clubul are o vechime de peste 10 ani reusind sa dea o șansă reală tuturor celor care vor să învețe, să reușească și să evolueze. Ca si performanta, acesta este clubul cu cele mai multe trofee, cupe și recorduri naționale doborâte. Cel mai bun club de înot pentru copii din toate cluburile din România. Private și de stat.

3. Cursuri de inot la Aqua Sport

Clubul antreneaza peste 300 de copii in grupele de performanta! Acesti copii sunt viitorii campioni ai Romaniei la natatie! “Scoala, teme, bazin, joaca, antrenamente, odihna, scoala, teme, bazin, antrenamente, odihna si iar si iar de la capat, in fiecare zi. Poate pentru unii inseamna rutina, dar pentru ei si pentru noi inseamna mai mult de atat, inseamna disciplina. Caci asa arata vietile campionilor, pentru care televizorul si jocurile pe calculator in timpul saptamanii au devenit o amintire indepartata. E un schimb sanatos pe care aleg sa il faca bucurosi in fiecare zi si asta doar pentru a se autodepasi, pentru a se perfectiona.”

Vezi lista completa:
Top locatii in care se organizeaza cursuri de inot